Weboldal fejlesztés

Weboldal készítéssel 2007 óta folyamatosan foglalkozom. Tapasztalatom van a Joomla CMS rendszer és a legújabb Codeigniter [H]MVC keret használatában, ugyanakkor saját magam készített weboldal rendszereket is létrehoztam. Rutint szereztem a MySQL, a PHP, JavaScript, jQuery tekintetében is. Folyamatos önképzésem révén tudok egyre többet nyújtani megrendelők számára.

Mind csapatmunkában, mind egyénileg tudok dolgozni. Kreatív, precíz embernek tartom magam munka területén is. Weboldal megrendelőimnek igényei szerint alakítom ki az oldal megjelenését, felépítését. Folyamatos egyeztetés által tudom garantálni az ügyfeleimnek az elképzelésük megvalósítását.

Igény esetén nem csak a weboldal keretrendszerét, hanem annak a tartalmi* részének feltöltését is vállalom, továbbá igény esetén karbantartom, fejlesztem.

Már meglévő, nem általam készített honlapok ráncfelvarrásában, karbantartásában illetve továbbfejlesztésében is szakmai tapasztalatokkal rendelkezem. Személyes és céges weboldalak fejlesztését is vállalom.

Referenciák

Az általam, és közreműködésemmel készített weboldalak listáját, a teljesség igénye nélkül, képpekkel illusztrálva találhatja meg itt. Köszönöm, hogy megnézi munkáim!