Tisztelt leendő diákom!

Az alábbiakban megpróbálom összefoglalni, hogy miért is érdemes engem választani. Tapasztalt, türelmes, nagy tudásszomjú és ügyfél orientált vagyok. Nagyon tömören ennyi, de kifejteném egy kicsit részletesebben is:

2006 óta foglalkozom magánoktatással. Előtte csak ismerősöket korrepetáltam számítástechnikából, matematikából és zenetudományból. A tanintézményekben a pedagógusok nem tudnak minden diákra külön figyelmet fordítani, hogy a számára megfelelő oktatási körülményt megteremtsék. Ezzel ellentétben én arra törekszem minden egyes esetben, hogy megtaláljam a legtökéletesebb módszert a tananyagok átadásának. Vannak akiknek elég odaadni egy jegyzetet elolvassák és már tudják is, és vannak akik magolnak. A magolás a nem értés következménye. Én mindig az igényeknek megfelelően magyarázom el az egyes részfeladatokat, és azok pontjait. Ha kell több szemléletmódból világítom meg diákom számára ugyanazon problémát, ahol elakadt. Nem megmondom a megoldást, hanem segítek neki rájönni, hogy Ő, saját maga hangolódjon rá a gondolatmenetre. A mai közoktatásból ez hiányzik a legjobban! Elmondanak mindent egyszer, maximum kettőször, de ekkor már hozzátéve, hogy "Miért nem figyeltél jobban?!". És ha figyelt, csak nem értette meg? Miért nem magyarázza el érthetően neki, miért rögtön a gyermek a hibás?

Emellett a mélyen tisztelt szülők gyermekük iskolájának különböző költségeket is befizetnek (osztálypénz, fénymásolás pénz, stb.), melyekből sokszor az iskola működését finanszírozzák (osztálypénzből krétát, fénymásolópapírt vesznek). Természetesen a kivételt képező tanintézményeknek kijár úgy szint a tisztelet! Ezzel ellentétben Én, a Diákjaimtól nem kérek további összegeket a tanórák tananyagjainak biztosítására, legyen szó akár nyomtatottról, akár elektronikusról. Minden esetben ez az óradíjamba bele van kalkulálva!* Ez alól kivételt képez az elhagyott, megsemmisült tananyagok utólagos, ismételt átadása.

A informatika oktatás mellett programozás oktatással is foglalkozom, szakközép iskolások, gimnazisták, illetve egyetemisták tekintetében is. Vállalok informatika érettségi felkészítést, közép és emelt szinten egyaránt! Az emelt informatika érettségi ma már elengedhetetlen a továbbtanulás szempontjából ha ezt a pályát választja valaki!

Számítástechnikai szakközépiskolába jártam, ahol az ECDL-nek mind a hét modulját letettem, ezáltal megszerezve az ECDL bizonyítványt. Informatika érettségit előrehozottan, kitűnő teljesítéssel tettem le, matematikából közép szinten jó eredményt értem el. Felsőfokú tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem, Pollack Mihály Műszaki Karán, továbbá az Óbudai Egyetem (korábbi Budapesti Műszaki Főiskola), Neumann János Informatikai Karán folytattam. Jelenleg egy több telephellyel is rendelkező kereskedelmi cégnél dolgozom, mint rendszergazda, informatikus, weboldal programozó (full stack website developer).

* Az aktuális tanóra szerves részét képező tananyagokat tartalmazza. Utólagos pótlásért az aktuális fénymásolási/nyomtatási ár 15 Ft / oldal.

Amit oktatásként vállalok

  • Középszintű informatika érettségi felkészítés
  • Emelt szintű informatika érettségi felkészítés
  • Pascal programozás oktatás
  • C# (Csharp) programozás oktatás

Az oktatás Achilles-sarka, avagy áraim:

Mind az oktatást helyben, Önöknél, illetve Önök által biztosított helyen tudom vállalni. Budapesten belül nincs kiszállási költség!

Lehetőséget biztosítok tanóracsomagok előre való megvételére is, mellyel még alacsonyabb az óradíjam!

Vállalok egyéni és csoportos magánórákat is. Egyéni oktatásra vonatkozó munkadíjaimat megtalálhatja az "Magánoktatás árak" menüpontban.

Csoportos oktatás esetén kérjen árajánlatot! Az info@petop.hu e-mail címre küldött levélben, kérem tüntesse fel a következőeket:
- Oktatandó tantárgy és annak szintje
- Csoportlétszám
- Kívánt tanórák hossza (45 perc, 60 perc, vagy ezektől eltérő)
- Kívánnak-e tanóracsomag-kedvezményt igénybe venni